Language
office@cigota.rs +381 (0)31 597 597

Bolničko odeljenje Specijalne bolnice sprovodi rehabilitaciju obolelih od štitaste žlezde i ostalih endokrinoloških oboljenja. Odeljenje radi 24 sata. Pacijenti su pod stalnom kontrolom lekara i sestara. 

Dr Snežana Marinković, specijalista interne medicine medicine, endokrinolog, načelnik internog i prijemnog odeljenja.
Dr Aleksandar Đenić, specijalista interne medicine i šef Čigota programa
Dr Željko Stakić, specijalista interne medicine, v.d. direktora Specijalne bolnice ,,Čigota“
Dr Nenad Crnčević, specijalista interne medicine, kardiolog
Dr Slađan Stojanović, specijalista interne medicine
Borka Bogićević, glavna sestra bolničkog odeljenja
Ljubiša Milekić, VMT, glavni tehničar bolnice.

 

MISIJA: Posvećenim i motivisanim radom svih zaposlenih i kontinuiranim usavršavanjem kadrova, podižemo nivo medicinskih, zdravstveno-rekreativnih i turistićkih usluga. Uz infrastrukturna ulaganja u poboljšanje smeštajnih kapaciteta, medicinske opreme, kabineta i pratećih sadržaja Specijalna bolnica “Čigota” se prezentuje kao referentna ustanova za bolesti štitaste žlezde i metabolizma u širem regionu. Stalnim podizanjem kvaliteta ostalih usluga stremimo povećanju ukupnog profita.

VIZIJA: Formiranje savremenog evropskog dijagnostičkog i rehabilitacionog centra kao i evropskog tiroidološkog centra. Potenciranje na najboljem medicinskom programu lečenja gojaznosti, savremenom wellness centaru. Sve navedeno treba da je u sklopu visokokvalitetatne zdravstveno-turističke ustanove, koja bi po svojim sadržajima bila jedinstvena u ovom delu Evrope.
 

Copyright © 2003 - 2018. Specijalna bolnica za bolesti štitaste žlezde i metabolizma . ČIGOTA Zlatibor . Realizacija Radionica KRUG

Scroll to Top