Language
office@cigota.rs +381 (0)31 597 597

Ishrana je hipokalorijska sa očuvanom hranjivom vrednosću.

Izbor namirnica je raznovrstan, tako da su zadovoljene potrebe dece za gradivnim i zaštitinim materijama. Povećan je unos svežeg voća, povrća, celog zrna žitarica, mlečnih proizvoda od delimično obranog mleka. Itegralni hleb od mešavine brašna (ražano, ječmeno, heljdino, pšenično, kukuruzno), bez aditiva, kao i mladi neslani sir se posebno prave u našoj kuhinji.

Meso (piletina, ćuretina, teletina, riba) se kuva ili peče. Unos masti je ograničen, hrana se ne prži i nepohuje. Ukupna dnevna količina hrane podeljena je u 5-6 obrka, sa preporukom da se obroci nikako ne izostavljaju.

Kroz mini radionice pripreme hrane koje drži dijetetičar nutricionista i predavanja o pravilnoj ishrani učimo korisnike programa Čigotica, kako da nastave da se zdravo hrane.

* * *
Pogledajte GALERIJU FOTOGRAFIJA

MISIJA: Posvećenim i motivisanim radom svih zaposlenih i kontinuiranim usavršavanjem kadrova, podižemo nivo medicinskih, zdravstveno-rekreativnih i turistićkih usluga. Uz infrastrukturna ulaganja u poboljšanje smeštajnih kapaciteta, medicinske opreme, kabineta i pratećih sadržaja Specijalna bolnica “Čigota” se prezentuje kao referentna ustanova za bolesti štitaste žlezde i metabolizma u širem regionu. Stalnim podizanjem kvaliteta ostalih usluga stremimo povećanju ukupnog profita.

VIZIJA: Formiranje savremenog evropskog dijagnostičkog i rehabilitacionog centra kao i evropskog tiroidološkog centra. Potenciranje na najboljem medicinskom programu lečenja gojaznosti, savremenom wellness centaru. Sve navedeno treba da je u sklopu visokokvalitetatne zdravstveno-turističke ustanove, koja bi po svojim sadržajima bila jedinstvena u ovom delu Evrope.
 

Copyright © 2003 - 2018. Specijalna bolnica za bolesti štitaste žlezde i metabolizma . ČIGOTA Zlatibor . Realizacija Radionica KRUG

Scroll to Top