Language
office@cigota.rs +381 (0)31 597 597

Funkcionalna dijagnostika kardiovaskularnog sistema (Ergo test) i ultrazvučna dijagnostika srca, u cilju dijagnostikovanja koronarne bolesti i određivanje kondicione funkcionalne sposobnosti kod sportista.
Funkcionalna neinvazivna dijagnostika kardiovaskularnog sistema (Ergo test) i ultrazvučna dijagnostika srca rade se u cilju dijagnostikovanja različitih kardiovaskularnih oboljenja. Kod sportista testom fizičkog opterećenja dobijamo podatke o kondicionoj sposobnosti  kao i niz podataka važnih za pravilnu pripremu sportista.

MISIJA: Posvećenim i motivisanim radom svih zaposlenih i kontinuiranim usavršavanjem kadrova, podižemo nivo medicinskih, zdravstveno-rekreativnih i turistićkih usluga. Uz infrastrukturna ulaganja u poboljšanje smeštajnih kapaciteta, medicinske opreme, kabineta i pratećih sadržaja Specijalna bolnica “Čigota” se prezentuje kao referentna ustanova za bolesti štitaste žlezde i metabolizma u širem regionu. Stalnim podizanjem kvaliteta ostalih usluga stremimo povećanju ukupnog profita.

VIZIJA: Formiranje savremenog evropskog dijagnostičkog i rehabilitacionog centra kao i evropskog tiroidološkog centra. Potenciranje na najboljem medicinskom programu lečenja gojaznosti, savremenom wellness centaru. Sve navedeno treba da je u sklopu visokokvalitetatne zdravstveno-turističke ustanove, koja bi po svojim sadržajima bila jedinstvena u ovom delu Evrope.
 

Copyright © 2003 - 2018. Specijalna bolnica za bolesti štitaste žlezde i metabolizma . ČIGOTA Zlatibor . Realizacija Radionica KRUG

Scroll to Top